Ønsker alle en riktig god jul og et godt og fremgansrikt nytt år.

Naveed fra gruppe 1 har laget en en side for NBF som vi skal sende våre regnskaps filer og resultatfiler. På denne siden vil alle mesterkaper i NBF være oppdatert for hvert resultat som kommer inn. Jeg retter en stor takk til Naveed for en fantastisk jobb. Følg link under og se selv. Her vil resultatene til Gr. 3 & 13 ligge. Husk å velge gruppe 13 i rullgardinen. Velger du hjem vil en se live resultater, disse vil vises som en rød mobil, det betyr at det er sendt inn live resultater via SMS. Når slippet er regnet ut vil mobil tegnet forsvinne og det er et offisielt resultat.

Terje

http://www.brevduen.no/resultater/21/

I morgen 23.09.15 har vi vårt siste ungdueslipp for sessongen. Det er jevt i gruppemesterkapet mellom far og datter, Hege Berntsen leder med 3 poeng foran sin far Steinar Berntsen ( Team Eventyr ). Hege er nybegynner og meldte seg som aktiv medlem sommeren 2015. Hennes samboer Daniel Ellingsen er også nybegynner og meldte seg inn som medlem i januar i år. Første ungdueslippet i gruppe 13 hadde Hege Berntsen nummer 1 og 2 duen, foran Daniel Ellingsen 3 og 4 plass. På 5 plass Team Eventyr ( Steinar Bermtsen ) Altså en ren duell mellom Lillesand slagene. På slipp nummer 2 Vandt Team Eventyr 40 sekunder før Hege Berntsen. Artig med slike familie konkuranser. Når en i tilegg legger til at Hege har flydd 3 duer og Daniel 2 duer på slippene ( De har totalt kun 8 ungduer ) er det imponerende resultat for disse nye i sporten. De har i tillegg fått alle sine ungduer hjem på begge slippene. Håper det får like bra hjemmkomst i morgen. Lykke til på slippet i morgen og måtte den beste vinne.

Stig Morterud medlem av Arendal & Grimstad Brevdueforening ble på årsmøte i Norges Brevdueforbund i helgen valgt til ny redaktør for tidskriftet. Gratulerer med denne viktige jobben i vår organnisasjon. Alle medlemmer i Gruppe 13 ønsker deg lykke til.