Er du i tvil om det er Vandre falk som jakter på duene dine?, her er en bilde serie av Vandrefalken

Aage Møller Jensen og Frode Brakstad. 026 Fladestrand (Danmark)

Ismail begynte med brevduer høsten 2009. Han har i mange år drevet med høytflyvere, men altså nå også brevduer. Ismail deltok på ungdueflyvning i 2010. I 2011 deltok han også med voksne duer og fikk en 3 plass fra Hjørring. Det skulle vise seg og bare være begynnelsen på hva som skulle komme, for på ungduslippene det samme år ble han ungdumester i tilegg fikk han årets ungdue i gruppen. Denne duen vandt 2 slipp på like mange forsøk. Ismail hadde også andre duen til årets ungdue, ikke nok med det denne duen var redebror til årets ungdue. Det blir spennede og følge disse 2 flotte duer videre.

Vi hadde premieutdeling og desember møte hos Stig Morterud. Stig kommer fra en familie med bakerere i en årekke. Stig har også vært baker, men er det ikke på full tid. Far til Stig driver Morteud Bakeri et gammelt bakeri med stolte tradisjoner. på bildet under har stig laget jule marsipan, en kan tydelig se at han kan sin kunst.

Arild Berg bor i Homborsund. Han begynte med duer på norsk jord i 1993. Arild har mange gode resultater og se tilbake på og vil nok være med og prege resultatlistene i mange år fremover. Ble i 2011 mellomdistanse mester i gr. 13. I tilegg ble han nr. 5 i ungdumesterskapet i Norges Brevdueforbund.