Skanderborg 15.06 Duene ble sluppet kl 08.00 i syd/sydvestlig vind, det var noe morgen tåke, men den hadde lettet ved oppslipp.
Første due landet hos Team Eventyr som virkelig har duene i form  klokka 11.55 og hadde en hastighet på 1126 mpm. Duens ringnummer er 10072-12-U. Duens avstamning er Jeff De Wilder( Slab Linjen ) x Van Loon. Denne duen er etter noe av det allerbeste til Terje Hjelmaas. Grautulerer igjen Steinar ” til neste helg får vi andre slå deg ”. Due nummer 2 også den tilhørende Team Eventyr holdt en hastighet på 1125 mpm. Ringnummeret er 8871-11-A. Avstamning er Jeff De wilder fra Terje Hjelmaas x eventyr mix. Due nummer 3 er 11088-12-U ” Obituary ” ( Dette navnet har hun fått fordi hun alltid er et problem og få inn i total enke slaget etter fri flyvning, hun vil bare inn til hannene). Duen eies av Team Fevik men er 1 av ungene som Per A Johannesen gr. 16 sendte ned til oss i fjor vår, for og være med og fly ungdueslippene med. Duens avstamning er Klak Jansen fra Viggo Ellofsens stampar x Beste one loft due i Larvik 2009, denne er fra Melgaard/ Jeppesen i Danmark ( Koopman/Klaus Stineneker.)  Per har for øvrig også i år sendt ned 12 unger som han skal fly fra Terje og Nina Elin Hjelmaas sitt slag på Fevik.
Dette slippet ble nok en tøff affære for en del medlemmer med få duer i stemplingstid, vi får krysse fingrene for bedre slipp til helgen.